Grupa UniCredit

UniCredit je jedna od vodećih europskih komercijalnih banaka sa jakim korijenima u 16 zemalja i globalnom mrežom koja obuhvata skoro 50 tržišta, više od 125.000 zaposlenika i preko 7.000 poslovnica. UniCredit ima snažan europski identitet, značajno međunarodno prisustvo i veliku bazu klijenata.UniCredit Bank

UniCredit Bank pruža cjelokupnu paletu bankarskih usluga i proizvoda. Svoj poslovni uspjeh temelji na kontinuiranom podizanju kvalitete usluga i kreiranju proizvoda prema potrebama financijskog tržišta, pri čemu u središte svog poslovanja uvijek stavlja klijenta.

O banci
UniCredit Bank je vodeća banka u Bosni i Hercegovini po većini pokazatelja poslovanja, a pripadnost grupi UniCredit dodatno doprinosi njenog snazi i stabilnosti.
Nagrade i priznanja
Uspjesi UniCredit Bank nagrađeni su brojnim priznanjima i nagradama domaćih i međunarodnih institucija.
Korporativno upravljanje
Uprava i Nadzorni odbor
Naš identitet
Naše obećanje brenda je jednostavno: napraviti pozitivnu razliku u životima naših klijenata.

Poslovanje

UniCredit Bank je vodeća banka u Bosni i Hercegovini po većini pokazatelja poslovanja. Temeljnu odrednicu poslovanja Banke predstavlja pružanje kvalitetnog nivoa usluga i rješenja za financijske potrebe klijenata.

Izvještaji
Godišnje izvješće i obavijesti
FATCA
Foreign Account Tax Compliance Act
Opći uvjeti poslovanja
Fizička i pravna lica za FBiH i RS

Press i mediji

Objave i drugi sadržaji za medije.

Press
Objave za medije

Društvena odgovornost

UniCredit Bank vjeruje u značaj izgradnje jake veze s lokalnom zajednicom. Uključeni smo u inicijative za zaštitu okoliša. Dajemo podršku razvoju umjetnosti, kulture i sporta. Inspirišemo i nagrađujemo naše mlade talente. Našu društvenu opredjeljenost ne vidimo kao obavezu, već kao priliku da kroz naš puni angažman pomognemo razvoju i uspjehu svakog stanovnika Bosne i Hercegovine.

Održivost
Održivo bankarstvo podrazumijeva ekonomsku, društvenu odgovornost, kao i odgovornost prema okolišu prilikom donošenja odluka i razvoja naše dugoročne strategije.
Donacije i sponzorstva
Društveni projekti i UEFA Club Competitions
UniCredit Fondacija
Neprofitna korporativna fondacija osnovana 2003. godine kako bi doprinijela razvoju solidarnosti i humanosti u zajednicama i teritorijama u kojima UniCredit djeluje.

Karijere

Ako ste zainteresirani da svoju karijeru nastavite ili otpočnete u UniCredit Banci ovdje možete napraviti prvi korak!

Zaposlenje
Zaposlenjenjem u UniCredit Banci dobijate mogućnost da budete dio prve prave europske banke koja nosi titulu jednog od najpoželjnjijih poslodavaca u Bosni i Hercegovini.
Stipendije
Otvoreni natječaji za stipendije
Mobile Phones
Banka na dlanu

ili

Kontakt informacije

Telefon

Besplatni broj:

080 081 051

Za pozive iz inozemstva:

+ 387 33 222 999

E-mail
info@unicreditgroup.ba
Kontakt forma

Tečajna/Kursna lista

AUD
DEVIZE
PRODAJNI
Tečajna/Kursna lista