Stvarnost tržišta rada je u stalnim promjenama. Svi konstantno traže najbolje mjesto za zaposlenje, mjesto gdje će njihove ideje imati vrijednost. Mi u UniCreditu ulažemo u Vaš talenat.

Mi pružamo prijateljsko okruženje koje će Vas podržati, okruženje u kojem lične vrijednosti doprinose donošenju promjena. Mi cijenimo ravnotežu između radnog mjesta i onoga što je izvan njega.

U UniCreditu, u svakom kolegi vidimo osobu koju podstičemo da slijedi svoju strast i teži ostvarenju svojih ciljeva, kako na radnom mjestu tako i izvan njega.

I Vi možete biti dio velike priče koju gradimo skupa, a sve to u internacionalnoj grupaciji u kojoj se raznolikost smatra resursom.

Šansa da ispunite svoje ambicije, da napravite promjenu. Da uradite ono što Vam je važno. 

Zaposlenje

Upravljanje ljudskim resursima u UniCredit Bank ima stratešku ulogu i prioritet, što u konačnici rezultira pozitivnim učinkom na naše klijente i zajednicu u kojoj djelujemo, učvršćuje konkurentsku prednost naše banke, a iz godine u godinu nas svrstava među najpoželjnije poslodavce.

Ako ste zainteresirani da svoju karijeru nastavite ili otpočnete u UniCredit Banci, ovdje možete napraviti prvi korak!

Popunjavanjem i slanjem svoje prijave, ulazite u našu bazu potencijalnih kandidata za radna mjesta širom Bosne i Hercegovine. U slučaju potrebe za zaposlenicima Vašeg profila, rado ćemo Vas kontaktirati. Odvojite malo vremena i popunite prijavni upitnik, a korist koju možete imati je puno vrijednija od tih nekoliko minuta koliko Vam treba za popunjavanje

Zaposlenjem u UniCredit Banci dobijate mogućnost da budete dio prve prave europske banke koja:

  • posluje u 17 europskih zemalja
  • u Bosni i Hercegovini ima preko 1.200 zaposlenih i 78 poslovnica
  • nosi titulu jednog od najpoželjnjijih poslodavaca u Bosni i Hercegovini
  • ulaže u razvoj i edukaciju svojih zaposlenika, jer je svjesna da je ljudski kapital najveća vrijednost koju ima

Temeljne vrijednosti UniCredit Grupe: poštenje, transparentnost, poštovanje, uzajamnost, sloboda i povjerenje garantiraju pružanje mogućnosti rasta i razvoja za sve naše zaposlenike.

Nudimo Vam da i Vi budete dio našeg tima!

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo