Korporativni klijenti

UniCredit je strateški partner za velika, srednja i multinacionalna poduzeća, kao i za institucije javnog sektora, finansijske institucije, institucionalne investitore i investicione fondove.

Naši voditelji poslovnih odnosa i specijalisti za razvoj proizvoda posvećeni su kreiranju prilagođenih rješenja u oblasti finansiranja, upravljanja gotovinom, depozita i investicijskog bankarstva.

Internacionalni poslovni centar će pružiti najbolju podršku velikim međunarodnim kompanijama u upravljanju prekograničnim poslovima.

Internacionalni poslovni centar

Ukoliko ste internacionalna ili multinacionalna kompanija posvećeni odjel sa dubokim znanjem tržišta pružiti će Vam podršku u upravljanju Vašim prekograničnim poslovima.

Kao glavni kontakt za sve Vaše potrebe ponuditi ćemo Vam rješenja prilagođena Vašim potrebama.

Saznajte više

Depoziti i investicije

UniCredit Vam omogućava pristup tržištu kapitala zahvaljujući jednoj od najpovezanijih mreža investicijskog bankarstva u Evropi. Našu snagu predstavlja model koji podrazumijeva blisku interakciju voditelja poslovnog odnosa i specijaliziranih timova za razvoj proizvoda, koji su smješteni u Minhenu, Beču i Londonu.

Investicijsko bankarstvo

UniCredit Vam omogućava pristup tržištima kapitala zahvaljujući jednoj od najpovezanijih mreža Investicijskog bankarstva u Evropi. Našu snagu predstavlja model koji podrazumijeva blisku interakciju voditelja poslovnog odnosa i specijaliziranih timova za razvoj proizvoda, koji su smješteni u Minhenu, Beču i Londonu.