Donacije i sponzorstva

UniCredit Bank uključena je u niz društvenih projekata putem kojih podupirimo lokalnu zajednicu.

UniCredit Bank je opredijeljena da identificira, ohrabri i podrži najbolje talente- posebno inspirativne mlade ljude- u muzici, umjetnosti i sportu u BIH. Mi također vjerujemo u važnost izgradnje odnosa sa zajednicom i proaktivno učestvovanje u inicijativama koje su posvećene podržavanju ekologije.

Ova obaveza je nama prirodna. Kreativne i energične individue, oblasti i organizacije prave nove ideje i potiču dialog, što je preuslov za socijalni i ekonomski razvoj.

Kontinuirana podrška talentovanim umjetnicima i sportistima je dio fokusa naše kompanije na promoviranju optimizma i samopouzdanja kod naših kolega, klijenata i zajednica gdje živimo i radimo, u cilju oblikovanja bolje budućnosti.

Od projekata posebnog značaja bismo izdvojili sponzorstva najboljih nogometnih i košarkaških timova u BIH, pomoć ljudima i institucijama koji su pretrpjeli velike štete u poplavama 2014 godine, pomoć porodicama stradalih rudara u jami Raspotočje, podrška kulturnim institucijama kao što su Sarajevska filharmonija i Hrvatsko Narodno Kazalište Mostar, podrška mnogobrojnim lokalnim sportskim klubovima i udruženjima, pomoć bolesnicima koji su morali liječenje nastaviti u inostranstvu, i mnogobrojni drugi.

Kako bismo efikasno, objektivno i profesionalno evaluirali sve zahtjeve za sponzorstva i donacije upućene na UniCredit Bank, odlučili smo koristiti LINESPONSOR® on-line internet operativni sistem čime smo unaprijedili i olakšali procesuiranje zahtjeva.
Za sve dodatne informacije posjetite internet stranicu: http://unicreditbank.linesponsor.ba/

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo