UniCredit Bank uključena je u niz društvenih projekata putem kojih podupirimo lokalnu zajednicu.

UniCredit Bank je opredijeljena da identificira, ohrabri i podrži najbolje talente- posebno inspirativne mlade ljude- u muzici, umjetnosti i sportu u BIH. Mi također vjerujemo u važnost izgradnje odnosa sa zajednicom i proaktivno učestvovanje u inicijativama koje su posvećene podržavanju ekologije.

Ova obaveza je nama prirodna. Kreativne i energične individue, oblasti i organizacije prave nove ideje i potiču dialog, što je preuslov za socijalni i ekonomski razvoj.

Kontinuirana podrška talentovanim umjetnicima i sportistima je dio fokusa naše kompanije na promoviranju optimizma i samopouzdanja kod naših kolega, klijenata i zajednica gdje živimo i radimo, u cilju oblikovanja bolje budućnosti.

Od projekata posebnog značaja bismo izdvojili sponzorstva najboljih nogometnih i košarkaških timova u BIH, pomoć ljudima i institucijama koji su pretrpjeli velike štete u poplavama 2014 godine, pomoć porodicama stradalih rudara u jami Raspotočje, podrška kulturnim institucijama kao što su Sarajevska filharmonija i Hrvatsko Narodno Kazalište Mostar, podrška mnogobrojnim lokalnim sportskim klubovima i udruženjima, pomoć bolesnicima koji su morali liječenje nastaviti u inostranstvu, i mnogobrojni drugi.

Kako bismo efikasno, objektivno i profesionalno evaluirali sve zahtjeve za sponzorstva i donacije upućene na UniCredit Bank, odlučili smo koristiti LINESPONSOR® on-line internet operativni sistem čime smo unaprijedili i olakšali procesuiranje zahtjeva.
Za sve dodatne informacije posjetite internet stranicu: http://unicreditbank.linesponsor.ba/

UniCredit je ponosni sponzor UEFA Champions League. Jedna od vodećih evropskih finansijskih institucija sarađuje s najpopularnijom i najprestižnijom evropskom nogometnom organizacijom. Cilj saradnje nije međusobno odmjeravanje snaga, već zajedničko ostvarivanje ciljeva.

Dvije strane udružile su snage kako bi poboljšale svoju tržišnu prisutnost širom Evrope, a posebno u zemljama Srednje i Istočne Evrope.

Sponzorstvo je više od poslovnih događanja. Kao vodeća evropska banka sa snažnim lokalnim djelovanjem u 17 zemalja, UniCredit provodi niz inicijativa za dobrobit lokalnih zajednica.

UniCredit je sponzor UEFA Champions League (Lige prvaka/šampiona) od 2008 godine, a 2015. godine sponzorska saradnja je proširena na sva veća natjecanja europskog klupskog nogometa. Time će UniCredit postati oficijelna banka UEFA klupskih natjecanja te podržavati UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Futsal Cup Finals, UEFA Super Cup, UEFA Women´s Champions League i UEFA Youth League.

Više informacija potražite na UniCredit micro internet stranici, gdje posjetioci mogu dobiti više informacija o svim aktivnostima koje su povezane s sponzorstvom UEFA Champions League.

Spinning wheel animation

Loading