Dobro došli u UniCredit Bank

UniCredit Bank je vodeća banka u Bosni i Hercegovini i članica UniCredita, uspješne paneuropske bankarske grupe.


Na temelju naše pozicije vodeće banke u Bosni i Hercegovini, nudimo savremene proizvode i usluge - 24/7, online, na mobilnim platformama i putem mreže naših poslovnica.

 

UniCredit Grupa

UniCredit jeste i ostat će jednostavna i uspješna paneuropska poslovna banka sa potpuno integriranim korporativnim i investicionim bankarstvom, koja svojoj rasprostranjenoj bazi klijenata pruža jedinstvenu mrežu u zapadnoj, srednjoj i istočnoj Europi.

Zadovoljavamo stvarne potrebe klijenata pružajući im stvarna rješenja koja koriste sinergiju među našim poslovima: Korporativno i investiciono bankarstvo, Komercijalno bankarstvo i Upravljanje imovinom. Način na koji se ova rješenja razvijaju i nude klijentima jednako je važan kao i sama rješenja, stoga se sve što radimo temelji na etici i poštovanju.

Fokusirajući se na to da budemo banka za sve što je klijentima važno, obezbjeđujemo lokalnu i međunarodnu stručnost i istovremeno osiguravamo pristup vodećim proizvodima i uslugama na 13 ključnih tržišta putem svoje europske bankarske mreže.

Oslanjajući se na internacionalnu mrežu poslovnica, UniCredit pruža usluge klijentima u 16 država širom svijeta.

Jednostavna i uspješna paneuropska komercijalna banka


Kao "One Bank, One UniCredit" cijela Grupa djeluje kao jedan tim na svim svojim tržištima na kojima posluje.

 

Profil kompanije

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo