INSTANT IZDAVANJE KARTICA

Osim instant izdavanja Dopunjive Mastercard kartice, UniCredit Banka je uvela i Instant izdavanje najtraženijih kartičnih proizvoda nastojeći omogućiti svojim klijentima da što prije i uz što manje koraka dobiju karticu koja je spremna za korištenje.


Instant debitne i kreditne kartice spremne za korištenje odmah po ugovaranju

Instant izdavanje je omogućeno za Visa Classic kartice s odgodom plaćanja i Debit Mastercard kartice tekućeg računa. Prednost Instant izdavanja navedenih kartica je ta što klijent odmah po potpisu ugovorne dokumentacije, isti dan može preuzeti i koristiti svoju karticu.

Dopunjiva Mastercard kartica i Debit Mastercard kartica tekućeg računa izrađene su uz korištenje beskontaktne tehnologije te je klijentima omogućeno da, na POS terminalima koji podržavaju ovu funkcionalnost, plaćanja obavljaju u nekoliko sekundi prislanjanjem kartice na POS terminal.

Sigurnost i zadovoljstvo klijenata je na prvom mjestu, a UniCredit Bank svakodnevnim aktivnostima nastoji modernizirati rad, uvodeći novitete i usluge koje će olakšati poslovanje i odgovoriti na potrebe klijenata.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo