SIGURNOSNE INFORMACIJE ZA RAD SA E-BA APLIKACIJOM

Cijenjeni korisniče e-ba aplikacije, molimo Vas da obratite pažnju na sigurnosni aspekt korištenja e-ba aplikacije odnosno uređaja kojima pristupate istoj:

  • Pristupanje e-ba aplikaciji je postavljeno izravno putem službene web-stranice Banke www.unicredit.ba , odabirom opcije „Online banking“, a nikad putem linkova iz e-mailova ili s drugih web-stranica.
  • Za prijavu u e-ba aplikaciju je potreban samo serijski broj tokena ili m-tokena, te APPLI1/OTP broj.  Ne otkrivajte nikome svoj PIN za token ili m-token i ne držite PIN uz token ili m-token.
  • Banka od Vas nikad neće tražiti jednokratnu lozinku (APPLI1/OTP) ili podatak za potpisivanje transakcije (APPLI2/MAC) kako bi potvrdila Vaše podatke, ponovo registrirala Vaš token i slično. Također, Banka od Vas nikad neće tražiti dostavu podataka za prijavu u e-ba aplikaciju putem nekog drugog kanala (e-maila, SMS-a i slično).
  • Ukoliko primijetite bilo kakve nestandardne poruke i obavijesti koje se prikazuju tijekom slanja naloga ili da vrijeme trajanja slanja naloga traje predugo, odnosno duže u odnosu na uobičajeno vrijeme slanja naloga molimo da se obratite na besplatan kontakt broj Podrške korisnicima 080 081 051 dostupan 24/7.
  • Nakon što ste završili rad unutar aplikacije preporučujemo da aplikaciju napustite na način da koristite opciju „odjava“ i nakon toga zatvaranje internet pretraživača koji ste koristili.
  • Pratite edukativne objave o sigurnosti i pročitajte obavijesti koje Vam Banka dostavlja putem e-ba usluge.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na e-mail adresu eba.gradjani@unicreditgroup.ba ili putem besplatnog broja 080 081 051.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo