SPECIJALNA AKCIJA SE NASTAVLJA

Ugovorite e-račun JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo u promotivnom periodu 1.4.2018 - 1.4.2019. godine i plaćajte račun BEZ NAKNADE putem e-uplatnice u m-ba ili e-ba usluzi UniCredit Banke godinu dana od ugovaranja!

Za prelazak sa papirnog računa na e-račun JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo saznajte više na web stranici www.elektroprivreda.ba

U m-ba ili e-ba usluzi ugovorite opciju e-uplatnice u korist JP EP BiH d.d. Sarajevo kako bi iskoristili gore navedenu pogodnost čim prije. Upute za korištenje usluga možete pronaći ovdje.

Specijalna akcija se nastavlja i za postojeće klijente. Za sve postojeće klijente koji su za vrijeme trajanja akcije od 1.4.2017. - 1.4.2018. godine ugovorili e-račun JP Elektroprivreda BiH i ostvarili pravo plaćanja računa putem e-uplatnice JP Elektroprivreda BiH d.d. bez naknade u trajanju od jedne (1) godine od ugovaranja e-računa, akcija se produžava za još jednu godinu.

Za dodatne upite možete nas kontaktirati na besplatni info broj 080 081 051 ili na e-mail adresu eba.gradjani@unicreditgroup.ba.

Spinning wheel animation

Loading