SPECIJALNA AKCIJA SE NASTAVLJA

Ugovorite e-račun JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo u promotivnom periodu od 1.4.2021. 1.4.2022. i bit ćete oslobođeni naknade za plaćanje računa električne energije putem e-uplatnice JP Elektroprivreda BiH d.d. u m-ba ili e-ba usluzi u trajanju od jedne (1) godine od ugovaranja e-računa.

Za prelazak sa papirnog računa na e-račun JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo saznajte više na web stranici www.elektroprivreda.ba

U m-ba ili e-ba usluzi ugovorite opciju e-uplatnice u korist JP EP BiH d.d. Sarajevo kako bi iskoristili gore navedenu pogodnost čim prije. Upute za korištenje usluga možete pronaći ovdje.

Specijalna akcija se nastavlja i za postojeće klijente. Za sve postojeće klijente koji su za vrijeme trajanja prethodnih akcija od 1.4.2017. – 1.4.2021. ugovorili e-račun JP Elektroprivreda BiH i ostvarili pravo plaćanja računa električne energije putem e-uplatnice JP Elektroprivreda BiH d.d. bez naknade, akcija se produžava za još jednu godinu.

Za dodatne upite možete nas kontaktirati na besplatni info broj 080 081 051 ili na e-mail adresu eba.gradjani@unicreditgroup.ba.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo