Dopunjiva kartica za sigurnije plaćanje na internetu

Sve veći interes za kupovinu putem interneta ujedno nosi mnogobrojna pitanja o zaštiti podataka i sigurnosti. UniCredit Bank u namjeri da svojim klijentima pruži nove, inovativnije i pouzdanije usluge predstavila je novi proizvod, Dopunjivu Mastercard karticu.

Dopunjiva Mastercard kartica pruža još veću sigurnost i kontrolu plaćanja na internetu 

Dopunjiva Mastercard kartica osmišljena je kao odgovor na iskazane potrebe klijenata da određene kupovine, poput kupovine putem interneta obavljaju posebnom karticom. Kartica je namijenjena svim postojećim i novim klijentima Banke.  Vezana je uz poseban račun koji ne služi za isplatu redovnih primanja u obliku plaće ili mirovine, te ne postoji mogućnost da se korištenjem kartice prekorači iznos uplaćen na poseban račun.

Zavisno od želje i potrebe, klijenti karticu mogu koristiti i na svim ostalim prodajnim mjestima koja prihvaćaju Mastercard kartice, kao i za isplate i uplate gotovine putem bankomata. Izdavanje Dopunjive kartice je brzo, bez čekanja na izradu i isporuku, a preuzeti karticu je moguće odmah nakon potpisa ugovorne dokumentacije. 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo