Doživite ljeto iz snova!

Plaćajte Visa karticama UniCredit Bank u zemlji ili inostranstvu do 22.6.2019. godine i osvojite jedno od tri putovanja za dvoje!

Provjerite i odličnu Centrotours ponudu, jer ostvarujete pravo na 5% popusta za plaćanje Visa kreditnim karticama UniCredit Bank po redovnim cijenama putnih aranžmana. Više detalja saznajte ovdje.

kupitehniku

Utorak je dan za kupovinu na www.kupitehniku.ba!

Uz UniCredit Bank i Kupi Tehniku uživajte u korištenju svojih UniCredit Mastercard kartica i ostvarite popust od 15% prilikom kupovine na www.kupitehniku.ba

A dodatnih 5% popusta možete ostvariti za zamjenu starog aparata bijele tehnike!

Visa popusti za 10!

Ostvarite 10% popusta za kupovinu Visa karticama u Internet prodavnici eKupi.

Više informacija pogledajte ovdje.

UniCredit Happy Hour u slastičarnama Aldi!

Iskoristite termine petkom i nedjeljom za opuštena druženja u slastičarnama Aldi u Mostaru (Hotel Bristol i PC Rondo) i uživajte u pogodnostima UniCredit Mastercard kartica.

Za plaćanje računa bilo kojom UniCredit Mastercard karticom, za svaki kolač iz narudžbe, UniCredit Vas časti kafom ili čajem.

Happy Hour petkom: 17:00 – 18:00 h

Happy Hour nedjeljom: 15:00 – 16:00 h

Neka hladni dani budu topliji uz UniCredit i slastice Caffe Slastičarne Aldi!

Investirajte u projekt energetske efikasnosti na rate bez kamata i naknada uz poticajni bonus!

Ugradite nove prozore i vrata, instalirajte peć ili kotao na biomasu i ostvarite poticajni bonus – jednokratni iznos bespovratnih sredstava na Vaš račun! Za pogodnost mogu aplicirati svi korisnici UniCredit kreditnih kartica koji obave kupovinu energetski efikasnog proizvoda kod posebno označenih trgovaca, uz ispunjavanje potrebnih uvjeta.

Više informacija i detalja o ovoj ponudi pogledajte OVDJE.

Debit Mastercard

Happy Monday - Cinestar i Cinema City

PONEDJELJKOM KINO ULAZNICA GRATIS!

Svakog ponedjeljka u multipleksima Cinestar (Tuzla, Bihać i Mostar) i Cinema City (Sarajevo) za plaćanje jedne ulaznice beskontaktnom Debit Mastercard karticom UniCredit Bank, drugu ulaznicu dobivate na dar!

Saznajte više o Cinestar ili Cinema City pogodnostima.

Zlatna Mastercard i Business Mastercard

Uživanje u aerodromskim Sky i Lounge biznis klubovima bez naknade!

Iščekivanje leta ne mora uvijek biti zamorno. Prilikom svakog putovanja avionom, ne zaboravite da uz Vašu Zlatnu ili Business Mastercard karticu imate na raspolaganju neograničeno korištenje biznis klubova na aerodromima u Sarajevu, Beogradu i Beču.

Više detalja o komforu ovih biznis klubova možete pronaći ovdje ili u dokumentu sa priloženom mapom aerodroma.

Zlatna Mastercard

Popusti i pogodnosti

Za urbane, društvene i aktivne osobe, iskustvo plaćanja nije uvijek samo pitanje novca, nego često i pitanje povlaštenog tretmana i iskustva.

Nagradite sebe onim što zaslužujete, budite dio privilegiranog Mastercard društva i uživajte u brojnim povlasticama prilikom korištenja Zlatne Mastercard kartice gdje god krenuli.

Saznajte više


Spinning wheel animation

Loading