Skip to main content

Internacionalni poslovni centar

Kada planirate proširiti poslovanje izvan lokalnog tržišta od posebne važnosti je imati snažnog partnera.

Podržani od strane globalne mreže UniCredit, UniCredit Bank Internacionalni poslovni centar pruža podršku u otkrivanju novih razvojnih mogućnosti onima koji su zainteresovani za tržište Bosne i Hercegovine, ali i kompanijama koje planiraju izvoz u druge zemlje.

Naš tim se sastoji od stručnjaka koji posjeduju dovoljno znanja o lokalnom tržištu.

Vaš voditelj poslovnog odnosa je direktni kontakt za sve Vaše upite te će Vam pružiti punu podršku u odabiru bankarskih proizvoda i usluga koji su prilagođeni Vama - od otvaranja jednostavnog tekućeg računa u drugoj zemlji do složenijih finansijskih rješenja.

Klijent Internacionalnog poslovnog centra zauzima posebno mjesto u našoj poslovnoj strukturi. Uživajte poseban odnos unutar UniCredit grupacije i ostvarite koristi od ušteda zahvaljujući efikasnom upravljanju prekograničnim aktivnostima. Dodatno. na temelju naše bliske saradnje s drugim bankama u okviru UniCredit grupacije, nudimo Vam najveću moguću fleksibilnost i rješavanje finansijskih transakcija bez previše papirologije.

Otkrijte mogućnosti koje dobivate iz partnerstva sa nama i ne ograničavajte Vaš rast zahvaljujući snažnom partneru na Vašoj strani, koji Vam nudi više od geografske prisutnosti na lokalnim i stranim tržištima.

Kontakt: International.Desk@unicreditgroup.ba  

Mobile Phones
Banka na dlanu

ili
Spinning wheel animation

Loading