Internacionalni poslovni centar

Kada planirate proširiti poslovanje izvan lokalnog tržišta od posebne važnosti je imati snažnog partnera.

Podržani od strane globalne mreže UniCredit, UniCredit Bank Internacionalni poslovni centar pruža podršku u otkrivanju novih razvojnih mogućnosti onima koji su zainteresovani za tržište Bosne i Hercegovine, ali i kompanijama koje planiraju izvoz u druge zemlje.

Naš tim se sastoji od stručnjaka koji posjeduju dovoljno znanja o lokalnom tržištu.

Vaš voditelj poslovnog odnosa je direktni kontakt za sve Vaše upite te će Vam pružiti punu podršku u odabiru bankarskih proizvoda i usluga koji su prilagođeni Vama - od otvaranja jednostavnog tekućeg računa u drugoj zemlji do složenijih finansijskih rješenja.

Klijent Internacionalnog poslovnog centra zauzima posebno mjesto u našoj poslovnoj strukturi. Uživajte poseban odnos unutar UniCredit grupacije i ostvarite koristi od ušteda zahvaljujući efikasnom upravljanju prekograničnim aktivnostima. Dodatno. na temelju naše bliske saradnje s drugim bankama u okviru UniCredit grupacije, nudimo Vam najveću moguću fleksibilnost i rješavanje finansijskih transakcija bez previše papirologije.

Otkrijte mogućnosti koje dobivate iz partnerstva sa nama i ne ograničavajte Vaš rast zahvaljujući snažnom partneru na Vašoj strani, koji Vam nudi više od geografske prisutnosti na lokalnim i stranim tržištima.

Kontakt: International.Desk@unicreditgroup.ba  

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo