Poštovani klijenti,

 

Neizmjerno sam ponosan što sam imenovan za izvršnog direktora UniCredita i smatram osobnom dužnošću da istinski ispunimo partnersku ulogu koju očekujete od svoje banke.

Započeo sam s radom u bankarskom sektoru s 25 godina i sagledao sam mnoge aspekte sektora, kako direktno, tako i kroz iskustva mnogih lidera. 

Poziciju izvršnog direktora sam preuzeo zato što vjerujem da banke igraju centralnu ulogu u svakom funkcionalnom društvu. Smatram da mi, kolektivno i pojedinačno, imamo obavezu da učinimo više od prostog pružanja vrhunskih financijskih proizvoda ili "unaprjeđenja vašeg iskustva". Mi smo tu da vam omogućimo da se ostvarite, napredujete i vodite živote kakve želite. I namjeravam uložiti svu svoju energiju u to da ovo postane stvarnost koju živite.

Želim da postignemo više i da činimo više za vas kao naše klijente.  Želim da učvrstimo naše partnerstvo koje se temelji na povjerenju, transparentnosti i uzajamnom poštovanju. Mi trebamo biti vaš prvi izbor financijskog partnera.

 

Od moje posvećenosti smanjivanju složenosti, unaprjeđenju tehnologije i digitalizacije, pa do osnaživanja onih koji su u našim prvim redovima kako bismo ispunili vaše potrebe, sve je osmišljeno tako da ste vi čvrsto u centru svega što činimo.

Zamolio bih vas za strpljenje dok prolazimo kroz promjene. Neće sve biti jednostavne, neke će potrajati, ali vas uvjeravam da namjeravam učiniti sve što je u mojoj moći da u najkraćem roku izvršim potrebnu transformaciju.

 

Ključni dio ispunjavanja svih ovih obaveza bit će bolje razumijevanje onoga što radimo dobro, ali što je još važnije, onoga u čemu možemo biti još bolji, pružajući vam uslugu kakvu očekujete od nas. Ne možemo rješavati probleme za koje ne znamo da postoje, te vas molimo da surađujete s nama jer su vaše povratne informacije ključne.

Hvala vam na povjerenju i strpljenju koje ste iskazali tijekom proteklih godina. Nastojat ću da opravdam vašu lojalnost i odužim vam se za kontinuiranu posvećenost našoj instituciji.

 

Andrea

Andrea Orcel

Izvršni direktor

UniCredit S.p.A.

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo