Ostajem u kući,

jeftinije je

Detaljnije

Plaćajte Mastercard karticama UniCredit Bank od 21.5. do 21.6.2020. godine na Internet trgovinama naših partnera i ostvarite popust od 15% na sve vaše online kupovine.

Lanac salona tehnike sa najvećom ponudom bijele i TV tehnike, IT opreme, malih kućanskih aparata, posuđa i mnogobrojnih kućnih aksesoara. Proizvodi brandova Samsung, Sony, Panasonic, Whirlpool, Indesit, Vox electronics, Philips, Rowenta, Krups, Tefal, Korkmaz, Tognana, Metalac itd. su dostupni i uz obezbjeđenu brzu i sigurnu dostavu.

*Popust se odnosi na jednokratne kupovine ili kupovine na rate neakcijskih proizvoda Mastercard karticama UniCredit Bank.

OREA je prva i jedina online platforma za kupoprodaju ručno rađenih proizvoda u regiji sa 68 trgovina i preko 1.500 unikatnih predmeta.

*Popust se odnosi na jednokratne kupovine svih proizvoda Mastercard karticama UniCredit Bank.

Domaća kompanija specijalizirana za IT opremu. Svakodnevno opskrbljuju klijente personalnim računarima i periferijom, pametnim uređajima, potrošnim materijalima te tehnološkim dodacima. 

*Popust se odnosi na jednokratne kupovine ili kupovine na rate svih proizvoda Mastercard karticama UniCredit Bank.

Najveća online platforma koja u svojoj ponudi ima preko 12.000 proizvoda širokog spektra kao što su alati, pribori, bijela tehnika, mali kućanski aparati, kućanske potrepštine, sanitarija, rasvjeta, sve za vrt i još mnogo toga.

*Popust se odnosi na jednokratne kupovine neakcijskih proizvoda Mastercard karticama UniCredit Bank.

Nemate karticu?

Pogledajte našu kartičnu ponudu

 

 

Važno je da se čuvamo i izlazimo što manje.

Smanjite izlaske iz kuće kupujući online uz posebne pogodnosti.

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo