Internet bankarstvo (e-ba Plus)

Internet bankarstvo (e-ba Plus) Vam omogućuje efikasno upravljanje Vašim novcem zahvaljujući Banci dostupnoj 24 sata dnevno.

Jednostavno i u svakom momentu možete pristupiti stanju i prometu po računima te obavljati transakcije domaćeg i međunarodnog platnog prometa.

Pored navedenog u mogućnosti ste izvršiti konverziju novca, primati izvode, ostvariti uvid u informacije o kreditima, dokumentarnom poslovanju, transakcijama na prodajnim mjestima trgovaca (EFT POS terminalima) i business karticama.

Korištenjem e-ba Plus ostvarujete uštedu na naknadama za naloge u domaćem i međunarodnom prometu, jer su naknade za transakcije obavljene putem aplikacije povoljnije u odnosu na standardne tarife naknada za naloge ispostavljene putem šaltera.

Dostupna su različita ovlaštenja koja možete ugovoriti za svoje zaposlenike ovisno o internim pravilima i ovlaštenjima unutar kompanije.

Usluga e-ba Plus je dizajnirana kako bi osigurala maksimalnu efikasnost i optimizirala poslovanje u skladu sa zahtjevima Vaše kompanije. Upotrebom najnovije tehnologije/uređaja (smart kartica ili USBKey) osiguran je brz i siguran pristup aplikaciji.

Iskoristite sva rješenja posljednje tehnologije i ugovorite e-ba Plus u dogovoru sa Vašim voditeljem poslovnog odnosa/bankarom za poduzetničko bankarstvo.


Uživajte u slobodi obrade transakcija sa samo nekoliko klikova mišem.


Sigurnost uvijek na prvom mjestu!

Svaki platni nalog Internet bankarstva, osim uz USB Key ili smart karticu, od sada možete dodatno autorizirati i korištenjem m-token e-ba Plus aplikacije!

Aplikacija se instalira na mobilnom uređaju korisnika, a za cilj ima generiranje 6-znamenkastog koda/ključa koji predstavlja dodatni vid autorizacije prilikom slanja naloga putem e-ba Plus usluge.

1. Skeniraj QR code i preuzmi m-token e-ba Plus aplikaciju

2. Ugovorite uslugu kod vašeg Voditelja poslovnog odnosa/Bankara za poduzetničko bankarstvo

3. Aktivirajte uslugu uz pomoć dobivenih kodova 

Android

iOS

Instalacija programa

ASSECO_SIGNERGY_INSTALLER_V3.15.002.1_BIN ZIP 71 MB Instaliraj
ACTIVCLIENT 7.1.0 X64 FIX168 EXE 28 MB Instaliraj
E-BAPLUS SCMANAGEMENT_V6.3.1_X64_BIN ZIP 4 MB Instaliraj
E-BAPLUS SCMANAGEMENT_V6.3.1_X86_BIN ZIP 3 MB Instaliraj
SAFENETAUTHENTICATIONCLIENT-8-X32-8.3 MSI 26 MB Instaliraj
SAFENETAUTHENTICATIONCLIENT-8-X64-8.3 MSI 39 MB Instaliraj
Spinning wheel animation

Loading