Želim samostalno i moderno poslovati!

Želim s bilo kojega mjesta pristupati računima i upravljati novcem

Nudimo Vam rješenje

Učinite poslovanje jednostavnijim i bržim uz internet bankarstvo (e-ba Plus). Omogućeno Vam je efikasno upravljanje novcem zahvaljujući Banci dostupnoj 24 sata dnevno.

Provjerite detalje i aplicirajte.

Želim obavljati polog gotovine bez čekanja u redu

Nudimo Vam rješenje

Dnevno-noćni trezor je samouslužni uređaj koji će Vam na na siguran i jednostavan način omogućiti polaganje gotovine u domaćoj valuti na Vaš transakcijski račun i nakon radnog vremena poslovnice.

Provjerite više detalja.

Želim ograničeno raspolagati novcem na transakcijskom računu

Nudimo Vam rješenje

Preporučujemo Vam Visa Business Electron karticu jer Vam nudi mogućnost ograničenog raspolaganja sredstvima na transakcijskom računu - preporučuje se poslovnim subjektima koji posjeduju veći iznos sredstava na transakcijskom računu i koji svojim krajnjim korisnicima kartice žele ograničiti uporabu istih.

Provjerite više detalja.

Želim olakšano servisiranje svakodnevnih i putnih troškova

Nudimo Vam rješenje

Preporučujemo Vam Business MasterCard kartica jer Vam kreditna kartica s odgodom plaćanja omogućava da odobreni limit potrošnje raspodijelite na više krajnjih korisnika prema potrebama poslovanja. Odobreni limit potrošnje poslovni subjekt može raspodijeliti na više svojih zaposlenika uz to je omogućena odgoda isplate putnih troškova zaposlenih, ali i svih ostalih troškova poslovanja.

Provjerite više detalja.

Želite organizirati više usluga u jedan paket usluga uz nižu cijenu?

Nudimo Vam rješenje

Za Vas je prilagođen JES! paket Business i JES! paket Business plus gdje Vam na raspolaganju stoji cijela paleta atraktivnih bankarskih i nebankarskih proizvoda i usluga, kreirana prema Vašim potrebama.

Provjerite više detalja.


Niste pronašli što ste tražili?

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo