Stipendije

UniCredit Bank i ove godine organizuje Excellence Hub, dvodnevnu edukaciju za studente završnih godina na temu "Uvod u Artificial Intelligence tehnologije".

Prijave za sudjelovanje su otvorene do 04.06.2021. godine, a mogu se izvršiti slanjem biografije i motivacijskog pisma na e-mail adresu prijavazaposao@unicreditgroup.ba sa naznakom „UniCredit Excellence Hub“.

Najuspješniji sudionici imat će priliku ostvariti stipendiju, te dobiti mogućnost obavljanja prakse u UniCredit banci, primjenjujući svoja znanja na problemima iz stvarnog svijeta. Predavanja će održati predstavnici kompanije Algebra d.o.o iz Zagreba, jedne od regionalnih lidera u području IT edukacija. 

Edukacija će biti održana online, u periodu od 10.06. do 11.06.2021. u cjelodnevnim terminima, kako bismo zaštitili sve one koji žele biti dio ovog izazova.

UniCredit Bank, na ovaj način, pruža mogućnost mladim i uspješnim studentima za daljnji razvoj svojih vještina, te daje priliku za prvo radno iskustvo.

Grupa UniCredit putem Fondacije UniCredit&Universities dodijeljuje razne stipendije kandidatima na poslijediplomskim i poslijedoktorskim studijima sa svrhom daljnjeg nastavka i proširivanja obrazovanja i znanstveno-istraživačkih aktivnosti zainteresiranih.

Fondacija UniCredit&Universities je privatna fondacija koju je Grupa UniCredit osnovala u martu/ožujku 2009. godine s ciljem promocije istraživanja i inicijativa čija je svrha proširivanje znanja iz oblasti ekonomije, finansija, prava, politike i društvenih nauka, te dodjele stipenidja za iste oblasti.

Ponuda financijskih potpora s različitim novčanim iznosima odnosi se na više oblike daljnjega akademskog školovanja. Rokovi za prijavu kandidata su različiti, a ovise o akademskoj instituciji i vrsti financijske potpore koja je ponuđena.

Za detaljne informacije o različitim oblicima financiranja akademskog školovanja posjetite internetsku stranicu UniCredit&Universities ili se obratite e-poštom na adresu unicreditanduniversities@unicreditgroup.eu

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo