Stipendije

Excellence Hub

Ukoliko ste student završnih godina informacijskih tehnologija, PMF-a ili ekonomskog fakulteta IT usmjerenja, prijavite se i sudjelujte na četverodnevnom Excellence Hub-u.

U sklopu Excellence Hub-a imate priliku učestvovati na edukacijama koje će se održati 14.05 - 16.5.2019. na temu „Data science i prediktivna analitika“. Predavanja u sklopu edukacija će održati kompanija „Poslovna inteligencija“ iz Zagreba, koja je ujedno i jedan od regionalnih lidera u području IT edukacija.

Nakon edukacija imat ćete priliku sudjelovati na UniCredit Challenge-u, mini Hackathon, 17.5.2019. Challenge će se obavljati timski u grupama, koji će morati isporučiti rješenje na ideju/zadatak banke.

Najbolji sudionici programa, koje će izabrati Komisija za procjenu tokom finalne prezentacije Challenge-a, imaju jedinstvenu priliku dobiti stipendiju UniCredit Bank. 

Pristup edukacijama i Challenge-u, bez naknade, imat će sudionici čiji će se izbor vršiti prema dostavljenim životopisima i video materijalima u kojima je neophodno istaknuti čime ste se bavili, te koja su vaša zanimanja u svijetu IT-a. Prijave za Excellence Hub traju do 18.4., a izabrani sudionici, koji nisu iz Mostara imat će osiguran smještaj. 

Grupa UniCredit putem Fondacije UniCredit&Universities dodijeljuje razne stipendije kandidatima na poslijediplomskim i poslijedoktorskim studijima sa svrhom daljnjeg nastavka i proširivanja obrazovanja i znanstveno-istraživačkih aktivnosti zainteresiranih.

Fondacija UniCredit&Universities je privatna fondacija koju je Grupa UniCredit osnovala u martu/ožujku 2009. godine s ciljem promocije istraživanja i inicijativa čija je svrha proširivanje znanja iz oblasti ekonomije, finansija, prava, politike i društvenih nauka, te dodjele stipenidja za iste oblasti.

Ponuda financijskih potpora s različitim novčanim iznosima odnosi se na više oblike daljnjega akademskog školovanja. Rokovi za prijavu kandidata su različiti, a ovise o akademskoj instituciji i vrsti financijske potpore koja je ponuđena.

Za detaljne informacije o različitim oblicima financiranja akademskog školovanja posjetite internetsku stranicu UniCredit&Universities ili se obratite e-poštom na adresu unicreditanduniversities@unicreditgroup.eu

Spinning wheel animation

Loading