Stipendije

Iskoristi priliku za ljetnu praksu  

I ove godine UniCredit Bank nastavlja pružati priliku mladim ljudima, te objavljujemo poziv svim zainteresiranim studentima, koji žele steći svoje prvo radno iskustvo, da se prijave za plaćenu studentsku praksu u periodu od 07. do 09. mjeseca 2019. godine. Teoretsko znanje predstavlja temelj za budućnost, ali znanje koje se stiče praksom donosi mudrost i iskustvo koji su prvi korak ka uspješnoj karijeri.

Studenti koji posjeduju izvrsno akademsko postignuće, poznaju engleski jezik, te studiraju na Master studiju Ekonomskog fakulteta, a u periodu od 07. do 09. mjeseca ove godine su dostupni za rad, pozvani su da se prijave i steknu nova iskustva u dinamičnom okruženju banke. Prijave za praksu u gradovima širom BiH su otvorene do 26.05.2019., a svi zainteresirani studenti svoje biografije mogu poslati na mail iskoristipriliku@unicreditgroup.ba sa naznakom „Za program Iskoristi priliku“.

UniCredit Banka ovim programom plaćene prakse nudi mladima priliku da postanu bogatiji za novo iskustvo koje će im pomoći u daljnjem poslovnom razvoju, ali i da se njihov trud i rad prepoznaju i nagrade.

Grupa UniCredit putem Fondacije UniCredit&Universities dodijeljuje razne stipendije kandidatima na poslijediplomskim i poslijedoktorskim studijima sa svrhom daljnjeg nastavka i proširivanja obrazovanja i znanstveno-istraživačkih aktivnosti zainteresiranih.

Fondacija UniCredit&Universities je privatna fondacija koju je Grupa UniCredit osnovala u martu/ožujku 2009. godine s ciljem promocije istraživanja i inicijativa čija je svrha proširivanje znanja iz oblasti ekonomije, finansija, prava, politike i društvenih nauka, te dodjele stipenidja za iste oblasti.

Ponuda financijskih potpora s različitim novčanim iznosima odnosi se na više oblike daljnjega akademskog školovanja. Rokovi za prijavu kandidata su različiti, a ovise o akademskoj instituciji i vrsti financijske potpore koja je ponuđena.

Za detaljne informacije o različitim oblicima financiranja akademskog školovanja posjetite internetsku stranicu UniCredit&Universities ili se obratite e-poštom na adresu unicreditanduniversities@unicreditgroup.eu

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo