Ukoliko ste student završnih godina IT studija, prijavite se i sudjelujte na četverodnevnom Excellence Hub-u!

U sklopu Excellence Hub-u imate priliku učestvovati na edukacijama koje će se održati 22.10.2018. na temu „Cjeloviti pristup u razvoju softvera“, te 23. - 24.10.2018. na temu „SCRUM metoda razvoja softvera“. Predavanja u sklopu edukacija će održati kompanija CROZ iz Zagreba, koja je ujedno i jedan od regionalnih lidera u području IT edukacija.

Edukacije će biti održane u prostorijama Centrale UniCredit Bank d.d. u Mostaru od 9 do 16h.

Nakon edukacija imat ćete priliku sudjelovati na UniCredit Challenge-u, mini Hackathon, 25.10.2018., koji će se održati u INTERA tehnološkom parku. Challenge će se obavljati timski u grupama sa pet sudionika, koji će morati isporučiti rješenje na ideju/zadatak banke.

Najbolji sudionici programa, koje će izabrati Komisija za procjenu tokom finalne prezentacije Challenge-a, imaju jedinstvenu priliku dobiti stipendiju UniCredit Bank ili ponudu za direktni radni odnos

Pristup edukacijama i Challenge-u, bez naknade, imat će sudionici čiji će se izbor vršiti prema dostavljenim životopisima i video materijalima u kojima je neophodno istaknuti čime ste se bavili, te koja su vaša zanimanja u svijetu IT-a.

Prijave za Excellence Hub, koje traju do 12.10., je potrebno dostaviti na e-mail adresu prijavazaposao@unicreditgroup.ba.

Izabrani sudionici, koji nisu iz Mostara imat će osiguran smještaj za sve dane edukacija i UniCredit Challenge-a od 22. do 26.10.2018. 


Grupa UniCredit putem Fondacije UniCredit&Universities dodijeljuje razne stipendije kandidatima na poslijediplomskim i poslijedoktorskim studijima sa svrhom daljnjeg nastavka i proširivanja obrazovanja i znanstveno-istraživačkih aktivnosti zainteresiranih.

Fondacija UniCredit&Universities je privatna fondacija koju je Grupa UniCredit osnovala u martu/ožujku 2009. godine s ciljem promocije istraživanja i inicijativa čija je svrha proširivanje znanja iz oblasti ekonomije, finansija, prava, politike i društvenih nauka, te dodjele stipenidja za iste oblasti.

Ponuda financijskih potpora s različitim novčanim iznosima odnosi se na više oblike daljnjega akademskog školovanja. Rokovi za prijavu kandidata su različiti, a ovise o akademskoj instituciji i vrsti financijske potpore koja je ponuđena.

Za detaljne informacije o različitim oblicima financiranja akademskog školovanja posjetite internetsku stranicu UniCredit&Universities ili se obratite e-poštom na adresu unicreditanduniversities@unicreditgroup.eu

Spinning wheel animation

Loading